2017: még jobban és profibban

A képen fontos kulcsszavak olvashatók. Lásd a leírásban.

2016-ban kevesebben kérték hogy akadálymentesítsem a honlapjukat. Így több időm volt saját auditáló szoftveremet fejleszteni.

Egész évben együtt dolgoztam egy kiváló grafikussal, így minden személyre szabott grafikával kért honlapunk igazán szép és valóban egyedi lett. Addig javítgattuk a webdesignt, amíg az ügyfelünk teljesen elégedett lett vele.

Egyre többen hirdetik magukat azzal, hogy képesek akadálymentes honlapot készíteni. Nagyon jó lenne, de nem minden esetben felel meg a tény a valóságnak.

2016-ban nevet választottam a vállalkozásomnak. Rövidet és könnyen megjegyezhetőt kerestem. Így lettem Web25.

Sikerült jól megfogalmazni a stratégiámat: Széles körben használható honlapokat készítek, segítek a régi honlapok akadálymentesítésében és más fejlesztőknek akadálymentes honlap kialakításában. A küldetésem elsősorban a vállalkozókhoz szól, akik a legkevésbé tájékozottak a weboldaluk használhatóságáról. Sokszor kapnak olyan honlapot, amely igen divatos, de a látógatóik egy része képtelen használni.

2016-ban minden ügyfelem elégedett volt. Lesz-e még ilyen? Remélem.

A Manduca sablonom még nem olyan színvonalú, mint ahogy a céljaim közt szerepel, ezért 2017-ben is kiemelten fogom a sablonomat javítani és fejleszteni.

Szeretnék többet írni, publikálni, tárgyalni, hogy minél több ember fejében eloszlassam a nagy tévhiteket az web akadálymentességével kapcsolatban. Néhány ember drágán készíttet trendy weboldalt, de hiába, ha a felhasználók egy része alig tudja használni. Ráadásul félrevezetik őket, mert azt mondják, hogyha tesznek rá egy nagy kontrasztú változatot, akkor akadálymentes is.

Szeretnék több oldalt akadálymentessé tenni és leginkább folytatni a magas színvonalú, tetszetős és használható WordPress oldalak készítését.